Åben supervision online

Supervisionsdagene henvender sig til terapeuter, der kender til ISTDP i et eller andet omfang, og som ønsker sammen med andre at lære mere om psykodiagnose, interventioner, modover-føringsreaktioner og teorien bag metoden. Det tæller hos DP som gruppesupervision.

Hver supervisant får 50 minutter, som kan bruges efter behov til en eller flere cases. Naturligvis allerbedst ud fra en eller flere videooptagelser, men det er ikke noget krav.

Antal deltagere: Der er plads til max 6 deltagere pr. dag. Hvis der kun er en deltager, varer det en time, hvis 2 deltager, 2 timer osv. Max 6 deltagere, dvs. 6 timer + en times frokostpause.

Tid og sted: Det foregår i 2023 kun online. Vi starter tidligst kl. 9 og slutter senest kl. 16.

Pris (Du er tilmeldt, når du har betalt): 1500,- pr. gang, uanset antal timer til 5343-248073 eller MobilePay til nr. 30995.

Afbud: Hvis man efter tilmelding bliver forhindret i at komme, får man kun pengene tilbage, hvis jeg eller du selv har en anden, der kan overtage pladsen.

Tilmelding: Af hensyn til alles mulighed for at planlægge og vide om man vil afsætte 1, 2 eller 7 timer, skal tilmelding til mail@thannel.dk helst foretages i god tid.

Datoer i foråret 2023: Tirsdag d.2. februar, tirsdag d.14. marts, torsdag d.20. april.

Et par uger før melder jeg en plan ud med antal deltagere og tidspunkter, så du véd hvor meget af dagen, du vil sætte af. Det er naturligvis frivilligt, hvor mange af de andres supervisioner, man ønsker at overvære.

Mere info og tilmelding : www.thannel.dk / email: mail@thannel.dk

bubble