Fredags-supervision - ISTDP - København NV

Jeg fortsætter successen. Her er mulighed for at få ISTDP-supervision for at holde jeres faglige udvikling i gang. Tilbuddet gælder på tværs af alle instituttets coregrupper, så I vil kunne møde og lære fra andre årgange/ gode kolleger – både igangværende corestuderende og de der har afsluttet coretræning

Det foregår således: 

En supervision vil vare 45-60 min pr person

  • Du medbringer udsnit af videooptagelse (ingen udskrift), som ønskes belyst. Og vi kan inddrage rollespil som ekstra læringsvinkel, hvis interesse.
  • Vi kan også inddrage Deliberate Practice hvor det passer ind; fx fokus på at træne din evne til at holde pres, eller på at ”kigge mere ind i egne reaktioner” for at forstå hvad der blokerer for din evne til at være til stede med din klient osv. 
    • Antal deltagere: Der er plads til max 6 deltager pr gang. Hvis der kun er én deltager varer det 1 time, 2 deltagere 2 timer … Max 6 deltagere 6 timer + pauser 
  • Tidsrum; vi starter kl 9 og fortsætter til senest kl 16 (hvis du kun kan være med en del af dagen, så finder vi ud af det)
  • Pris; 1350 kroner pr deltager pr gang, uanset antallet af timer. Jo flere deltagere, jo mere (billig) læring får I gensidigt af hinanden – medbring selv madpakke el køb lokalt.
  • Afbud: Såfremt man bliver syg, eller forhindret, betaler man medmindre jeg/I har en anden, der kan springe til.
  • Sted: I min klinik; ”Psykologerne på Toppen”, Frederikssundsvej 60 D, 3.sal/ kursusrum, 2400 KBH NV

Nedenfor ser du datoerne for 2024. 

Datoer nedenfor NB: Ofte bliver datoerne booket inden for kort tid efter annoncering.
Tilmelding: efter FØRST-TIL-MØLLE princippet 

1. halvår 2024:  d. 9.februar, 1.marts, 19.april & 3.maj 2024
2 .halvår 2024: d. 23.august, 25.oktober, 29.november og 13.december 2024


Tilmelding
; psykolog@jeanneisaksen.dk eller se mere www.jeanneisaksen.dk

bubble