Loading color scheme

Kurser

Jon Frederickson, stifter af Institute of ISTDP Training and Research, leder en skandinavisk træneruddannelse, hvor erfarne klinikere uddannes til at lære ISDTP fra sig og på den måde uddanne istdp psykologer og terapeuter. Den uddannelse er vi i gang med.

Jon Frederickson er med til at lede ISTDP-træningsprogrammer i Washington, Norge, Italien og
Polen. Han er en eminent underviser, psykoterapeut og forfatter. Jon har udviklet et systematisk, pædagogisk og meget effektivt program til uddannelse af terapeuter i ISTDP, hvor du træner specifikke færdighedsøvelser, der hjælper dig med at indlære denne komplekse behandlingsmetode.

Jon´s pædagogik er enestående og banebrydende inden for sit felt. Han var professionel musiker før han blev terapeut. Han ser stor lighed mellem indlæring af musik og terapi, der foregår på en struktureret og systematisk måde for at opbygge de nødvendige færdigheder. ISTDP-terapeuten skal opbygge evner og færdigheder til at diagnosticere klientens reaktion på hver eneste intervention – samt hurtig at intervenere på den iagttagne reaktion.

Jon har skrevet over 20 artikler og senest udgivet en både teoretisk og praktisk vejledende bog ”Co-Creating Change; Effective Dynamic Theraphy Technique”, der underbygger hans pædagogik og indeholder masser af  eksempler fra hans omfattende psykoterapeutiske praksis.

Der er stor efterspørgsel på den 3-årige ISTDP-uddannelse, som foregår i en såkaldt core-gruppe (på dansk træningsgruppe). Jon Frederickson har derfor valgt at oplære en gruppe trænere (herunder os), der er klædt på til at uddanne terapeuter i ISTDP – på dansk.

> Læs mere om: Grundkursus

> Læs mere om: 3 årig træningsgruppe